Zen-IT Stúdió

Zen-IT Stúdió

A stúdió Veszprém belvárosától 10 perces sétával elérhető helyen található.

Bemutatásához először a nevét szeretném értelmezni; az írásmód lehet „zenit”, ami azért találó, mert a szó jelentése: tetőpont, valaminek a legmagasabb foka (az Idegen Szavak Gyűjteményének definíciója szerint).

Egy négyemeletes épület tetején helyezkedik el, ahonnan rálátunk a városra. Bár innen szeretett városom nem a legimpozánsabb arcát mutatja, a távolabb fekvő Bakony dombjai kiváló látványt nyújtanak!

Emellett pedig kifejezi szemléletemet, miszerint jó dolog rálátni, felülről tekinteni a dolgokra, hogy megértsük őket és kívül helyezkedjünk rajtuk. Ez mindig segít az objektivitásban! Akárcsak a Bakony lankái, melyek csak az erkélyről szemlélve tűnnek könnyű kirándulóhelynek – ott kirándulva úgy éljük meg, hogy meredek hegyet mászunk meg. Valahogy így gondolkodom a nehézségekről is.

Másrészt a stúdió neve tartalmazza a „zen” szót, ami mint filozófia nagyon közel áll hozzám. Ez az irányzat mind tartalmában, mind szimbolikájában olyan elemeket hordoz, amelyeket szívesen használok mindennapjaim során – és még sosem csalódtam benne…

Mindezeken túl, milyen céllal hoztam létre a stúdiót?

Minden szolgáltatásomnak kiváló hely; tanítok, egyénileg és csoportosan, valamint kiváló helyszín coaching és tréningek tartására. A befogadóképessége kb. 10 fő, tehát egy közepes méretű csoport kényelmesen igénybe veheti.

Felszereltségét tekintve teljeskörűnek mondható; internet, flipchart, kivetítési lehetőség biztosítják a zökkenőmentes tanulást.

Kávé- és teakészítési lehetőség, konyhasarok, mikrohullámú sütő szolgálják a hosszabb időtartamú foglalkozásokat. Szünetekben tágas teraszon levegőzhetnek és mozoghatnak is a résztvevők. Itt  asztal és székek szolgálják a kényelmet.

Könnyen megközelíthető, ingyenes és egyszerű parkolással.

Amennyiben igénybe veszed bármelyik szolgáltatásomat, személyesen is megismerheted.

Szeretettel várlak!

https://www.verzoom.hu/wp-content/uploads/2021/06/ZENIT_logo_RGB-320x328.png
Milyen eszközöket használok a coaching során?

  • ProfilesXT
  • DISC
  • OH-kártya
  • Enneagram

Ez a felmérés komplex képet nyújt az egyénről; a személyiség olyan aspektusait vizsgálja, amelyekből kirajzolódik munkastílusa, problémakezelésének módja, életszemlélete. Olyan témákra világít rá, amelyek mind személyiségfejlődés szempontjából, mind munkaadói oldalról fontosak lehetnek; pl. hogyan működik együtt másokkal? Hogyan lehet őt motiválni? Mindez az önismeret nélkülözhetetlen része.

Ez a teszt rövid idő alatt, akár online is kitölthető. Az egyén viselkedésének, kommunikációjának jellegzetességeit tárja fel. Rávilágít, hogy hogyan lehet vele hatékonyan együttműködni, ezáltal pedig, hogy hogyan lehet a csapat eredményes tagja. Szemléletes, lényegre törő, igazi AHA-élmény.

Az OH- módszer egy új világot tár elénk. Segítségével fejleszthető a kommunikáció, a kreativitás és az önérzékelés. Nem csak egy egyszerű kártyáról, vagy egy játékról beszélünk! Ez egy olyan rendszer, amely hihetetlenül hatásos módon segíti a használóját az elmélyülésben, önmaga megismerésében, saját tudattalan folyamatainak feltérképezésében. Az OH egy „meditáció”. Ebben a meditációban azonban nem csendben ülünk, hanem hagyjuk, hogy a képek és a szavak hatást gyakoroljanak ránk. Ezeket megfogalmazva és kimondva képet kaphatunk saját állapotunkról, félelmeinkről és vágyainkról.

Az Enneagram egy pszichológiai alapokon nyugvó személyiségtipizálási módszer, amely 9 eltérő személyiségtípust különböztet meg, azaz kilenc eltérő módját azonosítja annak, hogyan érzékeljük és éljük meg a világot körülöttünk. Az eltérő típusokhoz eltérő érzelmi és cselekvési minták tartoznak. Feltárja viselkedésünk mozgatórugóit. Röviden: kulcs az önismerethez, az emberi kapcsolatokhoz, a sikerhez.

Vélemények

„Zsike tréningjén nagyon jól éreztem magamat, rengeteg dolgot tanultam, amitől a hétköznapjaim sokkal gördülékenyebben, lényegesen kevesebb stresszel telnek. Alig várom a következő tréninget!”
V. Ágnes

„Nagyon kellemes tapasztalatom volt Zsikével. Minden úgy haladt, ahogy nekem is kényelmes volt, érdeklődően figyelt és kérdezett. Nem volt olyan érzésem hogy bármit is rámerőltetne, amiről nem szeretnék beszélni. Nagyon hasznos volt a coaching vele!”

F. Eszter

„Angolórára és önismereti tréningre is Zsikét választottam tanáromnak, mert jókat hallottam róla. A tanítási technikája nagyon jó, figyel a diákra, tisztán és érthetően magyaráz, logikusan van felépítve az óra, és ha bármi kérdés van, feszengés nélkül feltehetem. Szeretek az óráira járni.”
H. Eliza

„Már várom a következő tréninget!”
K. Johanna

„Zsike közvetlen, figyelmes, jól felkészült, szakember. Az órái érdekesek, hasznosak. Mindenkinek ajánlom!”
F. Orsolya

„Felsőfokú nyelvvizsgára készültem Zsikével, és nagyon élveztem a közös munkát. Rugalmas és kedves.”
H. Attila

„Nehezen szántam rá magam a coachingra, mert fenntartásaim voltak vele kapcsolatban. Szerencsére ezek hamar elszálltak, és alig vártam az alkalmakat. Elsősorban abban segített, hogy megtaláljam és eredményesen használjam erősségeimet.”
K. Péter

„Nagyon szeretem Zsike óráit, mindig érdekesek és változatosak. Naprakész információkkal, és feladatokkal készül. Külön kiemelném rugalmasságát, és türelmességét, amit irányunkba tanúsított. Többször céges/szakmai feladatainknak eleget téve – az eredetileg eltervezett óra menetét felrúgva – alkalmazkodott igényeinkhez. Továbbá szeretem, hogy egyensúlyban van szöveges, írásos, és listening feladatok aránya.”

G. Vivien

„Zsike egy végtelenül türelmes pedagógus, nem az a tanár, aki leadja az anyagot és tovább lép a következő témakörre. Minden esetben a fejlődésem alapján döntötte el, hogy tovább lépjünk vagy sem. A gyakorlások alkalmával játékos elemekkel is tarkította az órákat, hol egy társasjátékkal, dobókockával. A tankönyv mellett naprakész angol nyelvű folyóiratból is (5 perc angol) mazsoláztunk, de ha szükségem volt rá, akkor éppen a munkámhoz kapcsolódóan vettünk témaköröket. Mindig rugalmasan állt hozzá a feladatokhoz, ha látta rajtam, hogy nehéz napom volt, akkor nem gyötört halálra a nyelvtani részekkel, inkább „csak” beszélgettünk. Ha valamit nem értettem meg elsőre, esetleg másodikra, megpróbálta másképpen elmagyarázni, hogy leessen a tantusz. Sokat köszönhetek neki!”

P. Tamás

https://www.verzoom.hu/wp-content/uploads/2021/04/verzoom-reviews-01.png

Üzenj nekem!

Cím
8200 Veszprém, Sorompó út 2. 4/1
Telefonszám
Email
info@verzoom.hu